Fragt & Levering

Når du handler hos MyGlas by Myrup® leveres dit køb direkte til den leveringsadresse du har oplyst. Da fragten skal være så sikker så muligt, har jeg valgt ikke at sende dine vare via en pakkeshop, men direkte.

Din bestilling afsendes inden for 3-4 dage efter at ordren er modtaget. Hvis jeg mod forventning ikke er lagerførende, vil du modtage besked kort efter at du har afgivet din ordrer med besked om forventes levering.


Din ordre indenfor Danmark sendes med GLS, og emballeres efter anvisning fra GLS og emballageproducentens anbefalinger. Hvis der ønskes fragt til Færøerne eller Grønland, skal du sende en forespørgsel til mig forud for dit køb på mail: myglasbymyrup@gmail.com omkring leveringstid og pris på fragt. Ordrer som sendes til øvrige lande sendes via Shipmondo. 

Prisen på fragten vil fremgå, når du skal vælge leveringsmetode og det fremgår også af totalbeløbet på ordrebekræftelsen. MyGlas by Myrup® har fri fragt ved køb over 499.- kr. ved levering i Danmark.

  • Du kan forvente at modtage dine varer inden for 3-5 dage. Hvis du har brug for, at modtage din vare hurtigere, er du velkommen til at skrive det på ordren, sende mig en mail eller kontakte mig via nedenstående formular. Jeg kan ikke garantere hurtigere levering, men vil naturligvis forsøge at opfylde dit ønske.
  • Såfremt at du selv ønsker at afhente din vare, kan det ske efter nærmere aftale. Kontakt mig via nedenstående formular.