Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhed:

MyGlas by Myrup®
Enkeltmandsvirksomhed
Etableret 2018
CVR: 39305623

Adresse:

Leerbjerg Lod 29
3400 Hillerød
Email: myglasbymyrup@gmail.com
Telefon: +4528500344
 

Bestillinger

Hvis du har forespørgsler til varer, som du ikke ser i webshoppen, er du velkommen til at kontakte mig.

Alle priser er opgivet inkl. moms.
 

Betaling

Det er muligt at betale med:
 • Mobilpay
 • Dankort
 • Visa/Dankort, MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • JBS
 • American Express
 • PayPal
Der er også mulighed for bankoverførsel:
Forudbetaling til Nykredit konto: 5479 0000765330, men være opmærksom på at du så ikke vil være beskyttet af indsigelsesordningen.

Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken dette websted eller andre har mulighed for at læse data.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra MyGlas by Myrup® . Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Det tages ikke gebyr for betaling.

Levering og fri fragt

Når du handler hos MyGlas by Myrup® leveres dit køb direkte til den leveringsadresse du har oplyst. Da fragten skal være så sikker så muligt, har jeg valgt ikke at sende dine vare via en pakkeshop, men direkte.

Din ordre indenfor Danmark sendes med GLS, og emballeres efter anvisning fra GLS og emballageproducentens anbefalinger. Hvis der ønskes fragt til Færøerne eller Grønland, skal du sende en forespørgsel til mig forud for dit køb på mail: myglasbymyrup@gmail.com omkring leveringstid og pris på fragt. Ordrer som sendes til øvrige lande sendes via Shipmondo. 

Din bestilling afsendes inden for 3-4 dage efter at ordren er modtaget. Hvis jeg mod forventning ikke er lagerførende, vil du modtage besked kort efter at du har afgivet din ordrer med besked om forventes levering.

Du kan forvente at modtage dine varer inden for 3-5 dage. Hvis du har brug for, at modtage din vare hurtigere, er du velkommen til at skrive det på ordren, sende mig en mail eller kontakte mig pr. tlf.: +4528500344. Jeg kan ikke garantere hurtigere levering, men vil naturligvis forsøge at opfylde dit ønske.

Prisen på fragten vil fremgå, når du skal vælge leveringsmetode og det fremgår også af totalbeløbet på ordrebekræftelsen.

MyGlas by Myrup® har fri fragt ved køb over 500 kr ved levering i Danmark.

Såfremt at du selv ønsker at afhente din vare, kan det ske efter nærmere aftale. Kontakt mig pr. mail: myglasbymyrup@gmail.com eller på tlf: +45 28500344.
 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos MyGlas by Myrup®.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare er i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Består dit køb af flere partier udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den, du har fået det sidste parti.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give MyGlas by Myrup® meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail på myglasbymyrup@gmail.com eller på tlf: +4528500344. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt MyGlas by Myrup®, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, medmindre du vælger at benytte med medsendte returlabel. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Anvend om muligt den originale emballage eller hvad der svarer til for at undgå, at emballage kan blive en risiko for værdiforringelse og at du kan være sikker på at kunne modtage alle pengene retur. Du anbefales at bruge original emballage.
 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 • Stofservietter
 • Produkter, som er fremstillet efter dine specifikationer eller som bærer et tydeligt personligt præg.
 • Køb, der indgås på en offentlig auktion, f.eks. auktion, hvor overskud fra salget er gået til velgørenhed.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til MyGlas by Myrup®, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne dit købsbeløb.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer jeg alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som jeg tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Jeg gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Jeg kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil jeg har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

MyGlas by Myrup®
Leerbjerg Lod 29
3400 Hillerød
 
Du kan også fortryde købet ved at mig give en meddelse, hvor det tydeligt fremgår, at du har fortrudt, og aflevere den personligt på ovenstående adresse efter forudgående aftale med mig.
Jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos mig, har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Da produkterne er fremstillet i hånden og er brugskunst, vil mindre uperfektheder eller farveforskelle ikke blive betragtet som fejl eller mangler, og er derfor ikke omfattet af reklamationsretten.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer jeg dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så jeg kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Jeg anbefaler, at du anvender returlabel fra dit køb, hvis dette er muligt.

Varen sendes til:
MyGlas by Myrup®
Leerbjerg Lod 29
3400 Hillerød

Når du returnerer varen, skal du sende et billede pr. mail/sms og beskrive problemet så detaljeret som muligt.  
Jeg modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med MyGlas by Myrup®, har jeg brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Jeg registrerer dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos MyGlas by Myrup® og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den data ansvarlige for dette websted er virksomhedsejer Britt Lind Myrup.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til en trejdemand.

Som registreret hos MyGlas by Myrup®, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: myglasbymyrup@gmail.dk
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til MyGlas by Myrup®, Britt Lind Myrup, mail: myglasbymyrup@gmail.dk eller tlf: +4528500344 . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen